Appartement te koop € 369.000

Guldensporenplein 6 4 3500 Hasselt 3 1 110 m² 9 m² 1

Beschrijving

Ruim appartement met 3 slaapkamers op de kleine ring met zicht op groen. Het appartement van 110m² is gelegen op de 2de verdieping van Residentie Windsor. Het appartement beschikt over een ondergrondse autostaanplaats én een kelderberging. Met het zicht op de kleine ring is er altijd leven in de buurt maar omdat de blok achter een groen pleintje ligt is het er ook heel rustig. Het appartement is zeer degelijk afgewerkt en mits enige opfriswerken is het weer helemaal tip-top. 

Het appartement is als volgt ingedeeld:
Zeer ruime inkomhal met een dubbele deur naar de leefruimte van 46m² voorzien van parket. Toegang tot het terras aan de voorzijde. Aparte keuken met veel werk- en opbergruimte en tevens toegang tot de nachthal. Vestiaireruimte en apart toilet. De nachthal geeft toegang tot de berging en de 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn allen voorzien van grote ramen en hebben veel lichtinval. 

De gemeenschappelijke lasten bedragen €149 voor het appartement (incl. voorschot op de verwarming) en €14 voor de staanplaats. De verwarming is een collectief systeem met een nieuwe gasketel en een zeer accurate meter voor verbruik (digitaal). Het dak en de lift zijn recent volledig vernieuwd. Zeer goed onderhouden blok waar het aangenaam wonen is. 

Op zoek naar een 3-slaapkamer appartement op een topligging? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Pandgegevens