App.complex gemengd gebruik te koop € 395.000

Hoogstraat 26-32 3600 Genk 6 160 m²

Beschrijving

Investeringspand in het centrum van Genk bestaande uit 6 appartementen. Oorspronkelijk waren het 2 woon/handelshuizen die later opgesplitst zijn naar telkens 3 eenheden met één slaapkamer en een aparte badkamer. De panden bieden zeer veel mogelijkheden en hebben samen een grondoppervlakte van 1a60ca en dit op een ideale locatie. Momenteel zijn al de panden verhuurd en genereren een jaarlijkse huuropbrengst van +/- €30.000.

De indeling is als volgt:
- Hoogstraat 26: gelijkvloers appartement met aparte inkom - 1 slaapkamer
- Hoogstraat 28: appartement op eerste verdiep met tevens aparte inkom - 1 slaapkamer
- Hoogstraat 32: gelijkvloers appartement met aparte inkom - 1 slaapkamer
- Hoogstraat 30 bus 1: appartement op eerste verdiep met 1 slaapkamer
- Hoogstraat 30 bus 2: studio op de zolder met 1 slaapkamer
- Hoogstraat 30 bus 3: studio op de zolder met 1 slaapkamer.

De appartementen zijn
allen verwarmd op aardgas (buiten 1 appartement op elektriciteit) en zijn allen voorzien van aparte meters. Voor de opspliting in 6 appartementen is er geen vergunning maar er zijn wel 4 officiële huisnummers.

Gelegen in de nabijheid van voorzieningen zoals winkels, restaurants, openbaar vervoer en onderwijsinstellingen. Ideaal pand om verder te vernieuwen en te verhuren. Elke eenheid beschikt over een EPC (1x label B, 2x label C, 1x label D en 2x label F (dakappartementen)).

Dankzij de groeiende vraag naar betaalbare woningen en de aantrekkelijke huurmarkt, biedt dit investeringspand een aanzienlijk rendementspotentieel. Pand kan evenzeer omgevormd worden tot gezinswoning of kangoeroewoning mits het verkrijgen van de nodige vergunningen.

Neem vandaag nog contact op voor de volledige uitleg.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Pandgegevens