Duplex
Erfstraat 14 bus 2 ,3670 Meeuwen-Gruitrode
€ 359.000
  • Bewoonbare opp.: 160m²
  • Kamers: 2
  • Badkamers: 1
ZEER RUIM, RUSTIG GELEGEN EN INSTAPKLAAR APPARTEMENT IN HET CENTRUM VAN MEEUWEN
Dit trendy instapklaar appartement met een eigen rechtstreekse toegang heeft een bewoonbare oppervlakte van 160m² en strekt zich uit over de eerste en tweede verdieping van dit gebouw. Kleinschalig gebouw met 2 appartementen gelegen in een nieuwe, zeer rustige verkaveling op het einde van een doodlopende straat. Dit energiezuinige appartement is voorzien van een zonnenboiler, dubbele beglazing en verwarming op gas. De elektrische voorzieningen voor screens werden reeds voorzien Zeer veel mogelijkheden met een extra ruimte van maar liefst 21m² op de 2de verdieping.

De indeling is als volgt:
* Verdieping 1: Zeer ruime inkomhal met brede trap naar de eerste verdieping die uitkomt in de open keuken met leefruimte. De keuken met eiland is voorzien van alle comfort. Deze ruimte is zeer licht door de velen ramen. Naast de keuken is de nachthal gelegen die uitgeeft op de badkamer met lavabo en bad, 2 ruime slaapkamers, apart toilet en een bergruimte. Zowel de nachthal als de keuken zijn voorzien van een airco-unit.

* Verdieping 1: via de keuken is een trap naar de 2de verdieping waar een zeer open en ruime ruimte van 21m² gelegen is. Deze kan gebruikt worden als extra slaapkamer, leefruimte, bureau of een combinatie van deze. Zeer grote ramen die zorgen voor veel lichtinval. Het ruime terras van maar liefst 24m² is hier ook gelegen en maakt het aangenaam vertoeven.

De overdekte carport biedt ruimte voor 1 wagen. Een extra staanplaats is voorzien aan het appartemensgebouw naast de Torenstraat. Deze is via een voetgangersweg te bereiken. Een kleine bergruimte is voorzien.

Gelegen in het centrum, waarbij winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand aanwezig zijn. Dit appartement is volledig instapklaar en kan ideaal dienen als investering.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Voor meer info contacteer ons op 011 39 90 50 - info@jansenrealestate.be

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 359.000
Kadastraal inkomen
€ 936
Referentie
6103342

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
160 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Vanaf akte

Indeling

Hal
Ja
Eetkamer
Ja
Berging
Ja

Comfort

Lift
Nee
Air conditioning
Ja

Energie

EPC
43.6 kWh/m²
EPC Klasse
A
Elektriciteitskeuring
Ja, conform
Type verwarming
Gas cv

Stedenbouwkundige info

Kadaster sectie
B
Kadaster nummer
594/00H2

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Ja
G-score
A
P-score
A

Heeft u vragen?