Huis te koop € 379.000

Wiekstraat 82 3600 Genk 3 1 144 m² 1.176 m² 2

Beschrijving

Gerenoveerde gezinswoning in Boxberg op 11a76ca met 3 slaapkamers. In de tuin staat er een grote garage met een zolderruimte. De woning van 1973 is doorheen de jaren grotendeels vernieuwd. Zo is het dak volledig vernieuwd, is er in 2021 een nieuwe gasketel geplaatst, zijn de ramen vervangen en nu voorzien van een spiegelfolie zodat er geen inkijk is (mogelijk te verwijderen indien gewenst) en is de veranda nog geplaatst. De woning is zeer goed gelegen met zicht op groen. 

De indeling is als volgt:
Gelijkvloers: Inkomhal met toegang tot het nachtgedeelte en de zeer ruime leefruimte met aparte bureelhoek. Zeer grote leefkeuken met zicht op de tuinen de veranda. Achterinkom met apart toilet. 
Verdiep (half verdiep hoger): Het nachtgedeelte bestaat uit 3 slaapkamers waarvan 2 voorzien zijn van inbouwkasten en een badkamer met bad/douche combinatie en een lavabo. Bereikbaar vanuit de keuken en vanuit de inkomhal. 

De woning is voor de helft onderkelderd. Hierin zitten meerdere bergruimtes en een inpandige garage. EPC is label C dankzij de gedane renovaties. Zeer ruime tuin met mooi zicht op achterliggend groen. De losstaande ruime garage met bergzolder is ook voorzien van een carport. De woning kan nog wat opfrissing gebruiken maar is perfect in orde. 

Op zoek naar een ruime gezinswoning in Boxberg? Neem dan vandaag nog contact op voor een bezichtiging.

Wij ontzorgen u ook voor de verkoop van uw huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Pandgegevens