Huis
Beemdstraat 100, 3670 Meeuwen-Gruitrode
€ 449.000
  • Bewoonbare opp.: 196m²
  • Kamers: 3
  • Grondopp.: 1,990m²
  • Badkamers: 1
  • Garage.: 2
ZEER RUIME EN INSTAPKLARE WONING OP EEN FANTASTISCH PERCEEL VAN 19a90ca. Deze zeer ruime en instapklare gezinswoning van maar liefst 196m² (bron EPC) is rustig, doch centraal gelegen met zicht op achterliggend groen. Rust gegarandeerd. Het perceel van 19a90ca biedt zeer veel ruimte en is gelegen op wandelafstand van het centrum. De woning werd door de jaren heen deels vernieuwd en is voorzien van onder andere nieuwe ramen, badkamer, zinkwerk en toilet. Zeer goed onderhouden! Inpandige garage en massa's ruimte.

De indeling is als volgt:
* Gelijkvloers: Open inkomhal met toegang tot de leefruimte, apart toilet en bureau met inbouwkasten. De ruime en lichtrijke leefruimte is opgedeeld in niveau's en biedt zeer veel mogelijkheden. Een eetkamer met living, voorzien van open haard en toegang tot de tuin enerzijds, een aparte zithoek boven anderzijds. De open, doch aparte keuken met eethoek is hiernaast gelegen en kijkt net zoals de leefruimte uit op de ruime en groene tuin. Een aparte bergruimte met inbouwkasten en trap naar de kelder bevindt zich naast de keuken.

* Verdieping: Op de eerste verdieping zijn er 3 zeer ruime slaapkamers. De masterbedroom is voorzien van een grote inbouwkast. Slaapkamer 2 is voorzien van een inbouwkast en een lavabo. Alle veluxramen werden vernieuwd en zijn uitgerust met elektrische rolluiken. De volledig vernieuwde badkamer maakt deze verdieping compleet en is voorzien van een lavabo, inloopdouche, ligbad en toilet.

* Kelder: De woning is volledig onderkelderd en biedt ruimte voor 2 auto's via 2 aparte sectionaalpoorten. Verder is een doucheruimte met inbouwkasten, voorraadruimte en stookruimte voorzien. De kelder is volledig betegeld.

Een terras en aparte overdekte zitruimte zijn in de tuin voorzien. De tuin kijkt uit op achterliggend groen en zorgt voor een oase van rust. Verwarming op stookolie - driedubbele beglazing PVC.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse: 011 39 90 50 - info@jansenrealestate.be

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 449.000
Kadastraal inkomen
€ 857
Onder BTW stelsel
Nee
Referentie
6253849

Algemeen

Bouwjaar
1979
Staat
Goede staat
Bebouwing
Open
Tuin
Ja
Garage
Ja
Garages
2

Afmetingen

Grondoppervlakte
1.990 m²
Bewoonbare oppervlakte
196 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Af te spreken met eigenaar

Indeling

Hal
Ja
Eetkamer
Ja
Keuken
Ja
Berging
Ja
Bureau
Ja
Kelder
Ja
Zolder
Ja

Energie

EPC
359 kWh/m²
EPC Klasse
D
Elektriciteitskeuring
Ja, niet conform
Datum keuring
2024-10-10
Type verwarming
Stookolie cv
Olietank
Ja

Stedenbouwkundige info

Kadaster sectie
C
Kadaster nummer
C813/00B
Kadaster oppervlakte
19a90ca

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Ja
G-score
A
P-score
D

Heeft u vragen?