Loft
Neremstraat 276 bus 0201 ,3700 Tongeren
€ 425.000
  • Bewoonbare opp.: 148m²
  • Kamers: 1
  • Badkamers: 1
  • Terras.: 28m²
Zeer ruime desingloft afgewerkt met topmaterialen en een plafond van maar liefst meer dan 3 meter. De loft heeft een oppervlakte van 148m² en heeft een zuidgericht terras van maar liefst 28m². De afwerking is gebeurd met de beste materialen en voorzien van veel maatwerk. Open, design en kwaliteit zijn enkele woorden die de loft van 2019 omschrijven. De ondergrondse parkeerplaats (43) en kelderberging (16) zijn inbegrepen in de prijs. PU gietvloer doorheen de volledige loft zorgt voor eenheid en rust.

De indeling is als volgt:
Penthouse met ruime inkomhal met veel lichtinval en toegang tot het zuidgericht terras van maar liefst 28m² . Via een trap kom je in de grote leefruimte met open hyper geïnstalleerde keuken (stoomoven, combi, inductie kookplaat, afwasmachine, Corian tablet, tafel, ...) met maatkasten waarin onder andere de wasplaats, technische ruimte, toilet, barmeubel en opbergruimte in zitten verwerkt. Verder is er een bureelhoek, open slaapkamer met kastenwand en prachtige badkamer met vrijstaand bad, inloopdouche en dubbele lavabo met indirecte verlichting. 

De gemeenschappelijke tuin met moestuin is ideaal voor fijn samen te komen met de buren en/of vrienden. Containers zijn voorzien dus stockage van afval dient niet in de loft of de kelderberging te gebeuren. De gemeenschappelijke lasten bedragen €234/ maand waarvan een €98 een voorschot is op de verwarmingskost! Zeer energiezuinig, label B.

De loft is gelegen in het iconische gebouw De Chocoladefabriek in Nerem. De typische kenmerken van de Chocoladefabriek werden bewaard, van het grote glasraam tot de kleinste details van de trapleuning. Via het fietspad achter de Chocoladefabriek sta je meteen midden in de natuur. Bovendien is het een zeer centrale ligging en woon je op 10 minuten rijden van de E313 en heb je via de E40 een vlotte verbinding naar Leuven en Brussel. 

Op zoek naar een geweldig afgewerkte en open loft? Neem dan vandaag nog contact op voor een bezoek. 

Wij ontzorgen u ook voor de verkoop van uw huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 425.000
Onder BTW stelsel
Nee
Referentie
6138046

Algemeen

Bouwjaar
2019
Staat
Nieuw
Bebouwing
Gesloten
Verdieping
1
Verdiepingen
2
Terras 1
28 m²

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
148 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Af te spreken met eigenaar

Indeling

Keuken
Ja

Comfort

Lift
Ja

Energie

Elektriciteitskeuring
Ja, conform

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee(geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd)
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G-score
C
P-score
D
O-peil
Mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Heeft u vragen?