Nieuws

Kleinschalig nieuwbouwproject in Heppen

In Heppen/Leopoldsburg werden vier BEN nieuwbouwwoningen gebouwd. Je woont er in een fijne buurt en de woningen kunnen volledig afgewerkt gekocht worden. Allen hebben ze 4 slaapkamers en bieden ze tal van mogelijkheden. Er is een modelwoning beschikbaar.

De woningen van dit kleinschalig project aan de Kanaalstraat hebben bewoonbare oppervlaktes van maar liefst 166m² en een perceeloppervlakte tussen 4a60ca en 5a10ca. Ze worden instapklaar opgeleverd; de koper kan zelf zijn afwerkingskeuzes maken volgens het lastenboek waarin ruime budgetten voorzien zijn. Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Dan is een casco+ afwerking ook mogelijk.

De westelijk georiënteerde en ruime tuinen maken het aangenaam vertoeven. De tuinaanleg is zelf te voorzien door te koper maar kan uiteraard ook volledig voorzien worden. Een andere grote troef is het gunstige EPB met een maximum E-peil van E 20! Dit wilt zeggen dat er de eerste 5 jaren 50% minder kadastraal inkomen dient betaald te worden. Dit peil wordt gehaald door de moderne technieken zoals het ventilatiesysteem type D, de zonnepanelen, ...

Op zoek naar een nieuwbouwwoning waarbij je onmiddellijk kan verhuizen of waar je graag de afwerking zelf nog kan bepalen? Beide opties zijn hier mogelijk! Kies uit een waaier van mogelijkheden.

Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek ter plaatse aan de modelwoning.

Kanaalstraat 1
Kanaalstraat 2
Kanaalstraat 3
Kanaalstraat 4
Kanaalstraat 5
Kanaalstraat 6
Kanaalstraat 7
Kanaalstraat 8